mandag, juni 30, 2008

Første halvår


Så gik dette halvår. Lige nu sidder jeg på min sidste udlånsvagt på Avedøre Bibliotek, hvor jeg har arbejdet siden marts. Det er altid lidt vemodigt at sige farvel, det tager tid at lære mennesker og steder at kende. I morgen tirsdag begynder jeg i et nyt vikariat på Tingbjerg Bibliotek - det glæder jeg mig til.

I dette halvår har jeg søgt 7 jobs, og har været til fire samtaler. Ikke en høj produktivitet, men nok til at fortsætte arbejdet.

1 kommentar:

Svend sagde ...

Hej Torben, studenterkammerat!
Jeg har læst flere afsnit tilbage i din blog. Det er længe siden jeg sidst opdaterede mig på dit liv. Der er sket meget, som jeg kan læse, både glædeligt og sørgeligt. At miste sin mor på kun 59 er alt for tidligt, - I har min medfølelse. Men mon ikke man i sådanne tider virkelig fatter at det er de nære ting, - som bl.a. ens børn og mage - og kærlighed og nærhed, som er de virkelige værdier i livet.

Jeg ønsker dig held og lykke med dit nye job. Og eller de bedste ønsker for dig og din familie.

Vi bor samme sted, kollegiet Solbakken, jeg mangler jo ét år af uddannelsen stadigvæk. Ronja er lige startet i 0. klasse og Beinir går i vuggestue. Karina bliver optiker i januar 2009. That´s life.

All the best.
Svend